Certificari

ISO 9001

Preocuparea Allianz-Tiriac Unit pentru mentinerea unui nivel înalt al calitatii serviciilor si produselor furnizate, s-a materializat – printre altele – in decizia implementarii unui Sistem de Management al Calitatii (S.M.C.), urmata de cea a certificarii acestuia de catre un organism independent.

Certificarea initiala, in conformitate cu cerintele standardului ISO 9001, s-a facut in anul 2011 de catre organismul independent “URS ROMANIA”, organism acreditat de catre UKAS (United Kingdom Accreditation Service). Ca o confirmare a corectei implementari a conceptelor de buna practica recomandate de standard, in anul 2014 a avut loc recertificarea sistemului.

Mai departe, ca o dovada a obiectivului major al companiei – satisfacerea asteptarilor si cerintelor clientilor sai, Allianz-Tiriac Unit recertifica S.M.C. in concordanta cu cerintele noii editii a standardului, astazi ISO 9001:2015.

Pentru Allianz-Tiriac Unit certificarea nu a ramas doar un scop in sine, motivat de necesitati punctuale, specialistii nostri identificand si aplicand in permanenta oportunitatile de imbunatatire ale sistemului, raspunzand astfel asteptarilor clientilor Allianz-Tiriac Unit cu privire la serviciile si produsele de asigurare oferite de companie.