Dr. Christopher Lohmann: Preşedinte al Consiliului de Administrație Gothaer Asigurări Reasigurări. Grupul Gothaer nu este în negocieri pentru vânzarea Gothaer Asigurări Reasigurări. Privim cu încredere spre viitor, compania beneficiind de tot sprijinul grupului Gothaer pentru a-şi continua creşterea sănătoasă pe piața asigurărilor din Romania.

  • Gothaer Asigurări Reasigurări se află pe drumul cel bun, în linie cu strategia şi planurile sale de dezvoltare
  • Gothaer Asigurări Resigurări beneficiază de tot sprijinul grupului Gothaer pentru a-şi continua creşterea sănătoasă în România

În ultimii ani, sucursala locală a Grupului Gothaer, Gothaer Asigurări Reasigurări, a înregistrat o creştere sănătoasă. 2017 a însemnat o creștere de două cifre (21,7%) a primelor brute subscrise comparativ cu 2016, depășind 119 milioane lei, rezultat care confirmă o dezvoltare solidă a companiei în România. Creşterea anuală este doar un indicator care dovedeşte faptul că business-ul local se află pe drumul cel bun, în linie cu strategia şi planurile sale stabilite pe termen lung, iar Grupul Gothaer îşi exprimă susţinerea acesteia şi afirmă că nu se afla in negocieri pentru vânzarea sucursalei locale.

”Evoluția business-ului Gothaer în România este pe un trend crescător, lucru care ne bucură și ne arată că planurile noastre sunt durabile şi că toate investiţiile în această companie pe care le-am făcut de-a lungul anilor, de când am decis să intrăm pe piaţa din România, ne vor aduce rezultatele preconizate. Privim cu încredere spre viitor, compania beneficiind de tot sprijinul grupului Gothaer pentru a-şi continua creşterea sănătoasă în piața românească de asigurări. Profesionalismul, flexibilitatea, spiritul inovativ și orientarea centrată pe clienţi sunt elemente esenţiale care definesc brandul Gothaer și misiunea sa în piața locală de asigurări”, a declarat Dr. Christopher Lohmann, CEO-ul Gothaer Allgemeine AG și Președinte al Consiliului de Administrație al companiei Gothaer Asigurări Reasigurări.

***
Persoană de contact:
Oana Radu
Coordonator PR
E: [email protected];
T: 0755.015.510

Despre Gothaer Asigurări Reasigurări
Gothaer Asigurări Reasigurări îşi propune să fie prima opţiune a clienţilor săi, având standarde înalte în ceea ce priveşte calitatea produselor şi serviciilor oferite şi bazându-se totodată pe experienţa vastă şi pe sprijinul Grupului Gothaer. Gothaer este un asigurător în plină dezvoltare, cu peste 200 de angajaţi şi un volum de prime brute subscrise de peste 119 mil. lei. Produsele Gothaer sunt accesibile prin intermediul sediilor din Bucureşti şi din alte oraşe mari din România, prin intermediul partenerilor săi comerciali, precum şi online, pe www.allianztiriacunit.ro.