Gothaer Asigurări Reasigurări se mută într-un nou sediu social

București – 4 noiembrie 2019 – Începând cu 18 noiembrie 2019, Gothaer Asigurări Reasigurări își mută sediul social într-o nouă locație – Globalworth Plaza*, aflată în centrul de afaceri al Bucureștiului. Noul sediu va oferi echipei Gothaer un mediu de lucru modern, în armonie cu valorile companiei, bazate pe colaborare și orientare spre performanță.

”Mutarea sediului central al companiei într-una dintre cele mai cunoscute zone de business din București va ajuta echipa Gothaer să fie mai aproape de clienții corporate și de partenerii de afaceri, într-un mediu dinamic, favorabil deschiderii de noi oportunități de business. Demonstrăm astfel că suntem o companie de asigurări modernă, flexibilă și deschisă către noi oportunități, având în vedere mereu evoluția pieței și nevoile clienților”, a declarat Leslie Breer, CEO al Gothaer Asigurări Reasigurări.

Noua adresă a sediului social Gothaer va fi:

Str. Pipera Nr. 42,
Etajul 1 (camera 1) și Etajul 16
Sector 2, Cod poștal 020112
București, România

*Globalworth Plaza este o clădire de birouri situată la intersecția dintre Str. Pipera și bulevardul Barbu Văcărescu, în noul centru de business al Bucureștiului. Clădirea este foarte vizibilă, având câte o latură spre fiecare dintre cele două mari artere rutiere. Globalworth Plaza are acces la mai multe puncte de transport în comun: stații de tramvai și autobuz sunt în fața clădirii, iar stația de metrou Aurel Vlaicu este la 250m.

imagine cladire sediu gothaer
***
Persoană de contact: Oana Radu (PR Coordinator, E:[email protected]; T: 0755.015.510)
Despre Gothaer Asigurări Reasigurări

Gothaer Asigurări Reasigurări îşi propune să fie prima opţiune a clienţilor săi, având standarde înalte în ceea ce priveşte calitatea produselor şi serviciilor oferite şi bazându-se totodată pe experienţa vastă şi pe sprijinul Grupului Gothaer. Gothaer este un asigurător în plină dezvoltare, cu peste 200 de angajaţi şi un volum de prime brute subscrise de peste 154 mil. Lei în 2018. Produsele Gothaer sunt accesibile prin intermediul sediilor din Bucureşti şi din alte oraşe mari din România, prin intermediul partenerilor săi comerciali, precum şi online, aici.