Lasă-ţi grijile în vacanţă! La Gothaer, vara 2015 și polița CASCO îți aduc gratuit o asigurare medicală de călătorie în străinatate

• Strategia Gothaer urmărește ca serviciile companiei să întreacă de fiecare dată așteptările clienților săi.
• Vara aceasta, orice client Gothaer care deține o poliță de asigurare CASCO primește încă un motiv de relaxare: o asigurare de călătorie în străinătate (GoTRAVEL) oferită gratuit.

Una dintre principalele preocupări ale companiei Gothaer Asigurări Reasigurări este gradul de satisfacție al clienților săi. Feedback-ul primit din partea acestora indică o importanță deosebită acordată nu doar calității serviciilor oferite la daună*, dar și campaniilor de fidelizare. Acesta este încă un motiv pentru care în perioada 15 iunie – 30 septembrie 2015, Gothaer derulează o campanie de fidelizare a clienților prin intermediul căreia orice asigurat care deține o poliță CASCO în vigoare primește gratuit o asigurare medicală de călătorie în străinătate: GoTRAVEL de la Gothaer.

„Am intrat pe piață, investind în calitatea serviciilor și dorindu-ne să devenim opțiunea preferată a clienților noștri. Numărul de dosare de daună instrumentate și plătite, înființarea unui nou Centru de Constatări de Daune în București, investițiile în procese eficiente care să ducă la o experiență per total îmbunătățită a clientului și implementarea sistemului NPS (Net Promoter Score and System) sunt doar câteva dovezi ale acestei promisiuni.
Și pe lângă atenția acordată serviciilor la daune, dorim să le mulțumim clienților noștri pentru că ne-au ales, pentru încrederea lor în produsele și serviciile noastre.
Campania pe care o lansăm se adresează atât clienților existenți din portofoliul nostru, cât și celor care ne vor fi clienți în cadrul asigurării facultative CASCO. Iar pentru că ne aflăm în plin sezon de vacanțe, dorim să le oferim clienților noștri încă un motiv de relaxare: o poliță de asigurare GoTRAVEL”, declară Anca Băbăneață, CEO al Gothaer Asigurări Reasigurări.

Așadar, clienții persoane fizice care dețin o poliță în vigoare CASCO, încheiată la Gothaer (direct în sediile Gothaer sau prin intermediari), cât și cei care decid să contracteze o asemenea asigurare în perioada campaniei, primesc automat și gratuit o asigurare GoTRAVEL de la Gothaer – de care pot beneficia în perioada 15 iunie – 15 octombrie 2015.
Termenii și condițiile asigurării GoTRAVEL acordate în cadrul acestei campanii sunt următorii:
• Perioada asigurată a poliței: 14 zile consecutive, oricând în perioada 15 iunie – 15 octombrie 2015, fără avizare prealabilă înaintea plecării în călătorie în străinătate;
• Acoperire teritorială: Europa + Turcia;
• Vârsta minimă/maximă a asiguratului: 18 ani/ 70 ani;
• Acoperire temporală: 24h/24h;
• Scopul călătoriei: Turist;
• Suma asigurată: 10.000 euro/persoană;

Regulamentul Campaniei include toți termenii și condițiile acesteia, fiind disponibil în sediile Gothaer, prin brokerii parteneri precum și online pe www.allianztiriacunit.ro/Campanii.
Mai mult, la solicitarea clienților, pot fi încheiate în condiții avantajoase asigurări medicale de călătorie și pentru ceilalți membri ai familiei acestora, poate fi majorată suma asigurată sau poate fi extinsă acoperirea asigurării și pentru riscul de pierdere/ furt al bagajelor și pentru sporturile de agrement.
Pe lângă serviciile de calitate acordate în cazul producerii unui eveniment asigurat (daună), reamintim că asigurarea CASCO de la Gothaer oferă cele mai importante acoperiri pentru clienții companiei, care le sunt cu adevărat necesare:
• Asigurarea CASCO Mașina Mea este un produs modular ce poate fi achiziționat în varianta cu sau fără franșiză și se adresează persoanelor fizice și juridice care dețin mașini cu o vechime de până în 7 ani sau cu o sumă asigurată peste 8.000 Euro, persoanelor fizice sau juridice ce dețin autovehicule de până în 3,5 tone. Acest tip de asigurare acoperă următoarele riscuri: roți, avarii, furt, vandalism, apă la motor, circulația în afara drumurilor publice, asistență rutieră de urgență, accidente persoane aflate în autovehicul, acțiunea animalelor sălbatice (inclusiv a rozătoarelor), suprafețe vitrate, pagube produse în timpul descarcerării, despăgubire în caz de Regres RCA.
• Asigurarea GoCASCO este un produs ce se achiziționează obligatoriu cu franșiză și se adresează persoanelor fizice, cu autoturisme cu o vechime între 7-15 ani și o sumă asigurată sub 8.000 Euro. Asigurarea GoCASCO acoperă următoarele riscuri: avarii, vandalism, furt.
Asigurările Gothaer se distribuie atât prin rețeaua proprie de vânzări, cât și online pe www.allianztiriacunit.ro și prin intermediari autorizaţi/ brokeri parteneri.

*Compania Gothaer Asigurări Reasigurări a implementat sistemul NPS („Net Promoter Score and System”), prin care este măsurat constant gradul de satisfacție al clienților în momentul soluționării unei daune auto și își ajustează procesele și serviciile în concordanță cu nevoile acestora.

Persoană de contact:
Oana Radu
PR Coordinator
0755.015.510
[email protected]

Despre Gothaer Asigurări Reasigurări
Gothaer Asigurări Reasigurări îşi propune să fie prima opţiune a clienţilor săi, având standarde înalte în ceea ce priveşte calitatea produselor şi serviciilor oferite şi bazându-se, totodată, pe experienţa vastă şi pe sprijinul grupului Gothaer.

Gothaer este un asigurător în plină dezvoltare, cu peste 180 de angajaţi şi un volum de prime brute subscrise de 84,3 milioane lei în 2014 ţintind să devină un jucător important pe piaţa de asigurări din România.
Produsele Gothaer sunt accesibile prin intermediul sediilor din Bucureşti şi din alte oraşe mari din România, prin intermediul agenţilor şi brokerilor de asigurare autorizaţi, precum şi online, pe www.allianztiriacunit.ro.

Grupul Gothaer, una din cele mai importante societăţi mutuale din Germania, deţine 100% din pachetul de acţiuni al societăţii, susţinând astfel interesul său serios şi de lungă durată în România.