Leslie Breer desemnat CEO al Gothaer Asigurări Reasigurări

Köln/Bucureşti, 13 februarie 2019 – Sub rezerva aprobării Autorității de Supraveghere Financiară, Consiliul de Administrație l-a desemnat pe Leslie Jones Breer în calitate de Director Executiv al Gothaer Asigurări Reasigurări. În vârstă de 61 de ani, acesta a dezvoltat anterior Signal Iduna România și a fost Director General al acesteia până în anul 2017. El îi va succede în această funcție Ancăi Băbăneață, care a decis să părăsească compania la data de 11 aprilie 2019. Până la începerea oficială a mandatului său ca CEO al Gothaer Asigurări Reasigurări S.A., Leslie Breer se va familiariza la faţa locului cu activitatea companiei ca CEO desemnat şi se va pregăti pentru activitatea sa viitoare. Alături de Directorul Executiv Adjunct Cosmin Angheluţă, va susţine dezvoltarea strategică a Gothaer Asigurări Reasigurări. Acest lucru va asigura continuarea normală a activităţii companiei.
Mă bucur că prin Leslie Breer am reușit să câștigăm pentru această poziție un expert recunoscut pe piața asigurărilor din România. Sunt sigur că împreună cu el şi cunoştinţele sale de specialitate vom reuşi foarte repede să dezvoltăm Gothaer Asigurări Reasigurări şi să rămânem astfel în continuare un partener de încredere pentru clienţii şi partenerii noştri, declară Dr. Christopher Lohmann, Preşedinte al Consiliului de Administrație al companiei. Dl. Breer dispune în total de 30 de ani de experiență în domeniu, din care 20 de ani în Europa de Est.
Totodată, aș dori să mulțumesc Ancăi Băbăneață pentru colaborare și valoroasa ei contribuție la dezvoltarea activității Gothaer Asigurări Reasigurări într-un climat de piață dificil de la preluarea companiei de către Grupul Gothaer, a mai spus Lohmann.
Gothaer Asigurări Reasigurări este subsidiara din România a Grupului Gothaer, una dintre cele mai importante companii mutuale de asigurări din Germania. Cu aproape 200 de ani de experiență în asigurări, Grupul Gothaer este asigurătorul ales de mai mult de 4,3 milioane de clienți, gestionând un portofoliu de active de peste 28 de miliarde de euro și prime brute subscrise anuale de aproximativ 4,4 miliarde euro.
În peste 5 ani, de când activează în România, Gothaer Asigurări Reasigurări a plătit aproximativ 50 de milioane de euro în peste 32.000 de dosare de daună, respectându-și astfel obligațiile contractuale față de peste 375.000 de clienți unici, în toate liniile de afaceri, inclusiv garanții și asigurări agricole.
Protecția în reasigurare a societății, a expunerilor și obligațiilor asumate atât de la clienți persoane fizice cât și juridice, este mai departe securizată de reasiguratori renumiți pe plan internațional, cotați de agenții de rating reputate cu cel puțin A-, întărind astfel stabilitatea financiară a Gothaer Asigurări Reasigurări.

Persoană de contact: Ilona Alexandru, Director Marketing și Comunicare
E: [email protected]; T: 0757.090.708

Despre Gothaer Asigurări Reasigurări
Gothaer Asigurări Reasigurări îşi propune să fie prima opţiune a clienţilor săi, având standarde înalte în ceea ce priveşte calitatea produselor şi serviciilor oferite şi bazându-se totodată pe experienţa vastă şi pe sprijinul Grupului Gothaer. Gothaer este un asigurător în plină dezvoltare, cu peste 200 de angajaţi şi un volum de prime brute subscrise de 119 mil. lei. Produsele Gothaer sunt accesibile prin intermediul sediilor din Bucureşti şi din alte oraşe mari din România, prin intermediul partenerilor săi comerciali, precum şi online, pe www.allianztiriacunit.ro.