Asigurarea Navelor Fluviale

Are ca obiect asigurarea navelor fluviale, comerciale, maritime, portuare de pescuit si alte ambarcatiuni, precum si a instalatiillor si utilajelor plutitoare asimilate navelor. Acoperirea de baza include pierdere totala, avarie generala sau particulara, ¾ raspundere pentru coliziuni, contributia navei la cheltuielile de salvare si/sau de avarie generala. Suplimentar, iti putem asigura inventarul mijloacelor fixe si/sau circulante.

Ce trebuie sa stii despre asigurarea navelor fluviale?

Acest tip de asigurare acopera ambarcatiunile de agrement care navigheaza pe Dunarea navigabila, in limitele senalului navigabil al Dunarii, pe canalele navigabile (Canalul Dunăre – Marea Neagra, Canalul Dunare – Main – Rhin, etc.), acvatoriile porturilor Constanta Sud, Agigea, Mangalia, Midia, iar pe celelalte ape interioare navigabile (Delta Dunarii, lacuri, rauri, canale) numai cu avizul autoritatilor portuare zonale si navigatie maritima costiera in limitele prescrise de Societatea de Clasificare. Polita se poate incheia intr-una dintre conditiile de asigurare (International Hull Clauses), in functie de tipurile de riscuri solicitate.

Acest produs de asigurare nu este momentan disponibil spre vanzare. Pentru mai multe informatii, va rugam sa ne contactati la adresa ofertare@allianztiriacunit.ro.