Asigurarea Protector Medica

Asigurarea Protector Medica este un produs de asigurare care protejeaza sanatatea si integritatea corporale, adaptabil nevoilor tale, care iti ofera un plus de protectie in cazul producerii unui accident soldat cu invaliditate permanenta sau deces, ori spitalizare datorita unui accident sau a unei imbolnaviri.
Acest produs de asigurare este flexibil, iti ofera posibilitatea de a alege pachetul valoric cel mai potrivit nevoilor tale prin Sectiunea Accidente, iar prin Sectiunea de Spitalizare, poti alege sa efectuezi tratamentul intr-o institutie medicala publica sau privata din Romania sau Europa, in cazul in care afectiunea nu poate fi tratata in Romania.

Cui se adreseaza asigurarea Protector Medica?

Asigurarea Protector Medica de la Allianz-Tiriac Unit se adreseaza in special clientilor corporate ca o modalitate de protectie pentru angajatii lor dar si clientilor individuali, cu varsta de maxim 64 de ani, care doresc protectie financiara pentru ei si familiile lor in cazul producerii unor evenimente nedorite.

Avantajele Asigurarii Protector Medica de la Allianz-Tiriac Unit:
– Cost accesibil al produsului, raportat la beneficiile oferite;
– Flexibilitatea produsului, avand posibilitatea sa alegi unitatea spitaliceasca;
– Acces permis la servicii de sanatate spitalicesti la standarde de inalta calitate;
– Esti asigurat pentru riscurile de baza – invaliditate permanenta si deces, dar si pentru spitalizare in sistem public sau privat, intr-o unitate spitaliceasca din Romania sau din Europa.

In caz de boala sau accident, beneficiezi de urmatoarele indemnizatii de despagubire:
In baza Sectiunii de Accidente:
– Invaliditate permanenta din accident;
– Deces din accident produs in perioada de valabilitate a politei si care poate surveni in decurs de maxim 1 an de la data producerii acestuia.
In baza Sectiunii pentru Spitalizare:
Beneficiezi de indemnizatia de spitalizare din orice cauza (imbolnavire sau accident), incepand cu prima zi de spitalizare, dupa cum urmeaza:
In cadrul unitatilor medicale din Romania:
– Internare in sistem public:

  • Cheltuielile rezultate din factura emisa de unitatea de spitalizare pentru o perioada de maxim 30 zile/an si in limita a 3.000 euro/an;
  • In cazul unitatilor spitalicesti care nu elibereaza factura aferenta serviciilor medicale prestate, Allianz-Tiriac Unit iti acorda o indemnizatie de 100 euro/zi de spitalizare, pentru maxim 30 zile/an, in limita a 3.000 euro/an.

– Internare in sistem privat:

  • Cheltuielile rezultate din factura emisa de unitatea de spitalizare pentru o perioade de maxim 30 zile/an si in limita a 3.000 euro/an.

In cadrul unitatilor medicale din Europa:

– Internare in sistem public:

Cheltuielile rezultate din factura emisa de unitatea de spitalizare pentru o perioada de maxim 10 zile/an si in limita a 5.000 euro/an;
In cazul unitatilor spitalicesti care nu elibereaza factura aferenta serviciilor medicale prestate, Allianz-Tiriac Unit iti acorda o indemnizatie de 500 euro/zi de spitalizare, pentru maxim 10 zile/an, in limita a 5.000 euro/an.

-Internare in sistem privat:

  • Cheltuielile rezultate din factura emisa de unitatea de spitalizare pentru o perioada de maxim 10 zile/an si in limita a 5.000 euro/an

In cazul in care spitalizarea din Romania se continua intr-un spital din Europa, vei beneficia de o indemnizatie pentru cheltuielile din strainatate pana la 5.000 euro/an pentru maxim 10 zile/an, din care se vor scadea sumele platite aferente perioadei de spitalizare din Romania.