SuperCASA de la Gothaer: o nouă poliță acoperitoare, pentru toți cei care vor să își asigure locuința și bunurile împotriva tuturor riscurilor

Context

Când vine vorba de locuința lor, românii au pretenții tot mai mari. Fie că vorbim despre dimensiunea locuinței, utilități, proximități, design interior sau pur și simplu despre asigurarea acesteia. În acest context, Gothaer a realizat un studiu de piață în luna octombrie a acestui an. Subiecții sondajului au fost întrebați ce riscuri îi interesează cel mai mult când optează pentru o asigurare de locuință, iar în afara celor obișnuite (incendiu, cutremur, furtună, explozie, inundație, inundație de la vecini, furt, vandalism, asigurarea bunurilor) răspunsurile au arătat că aceștia și-ar dori și o acoperire de tip ”toate riscurile”, care include distrugerea bunurilor din casă din orice motiv (ex: lovituri accidentale).

Ce este o asigurare de tipul “toate riscurile” – riscuri nenumite?

O poliță de tipul ”toate riscurile” pentru locuință acoperă daunele produse din orice cauză, mai puțin cele care sunt încadrate di la excluderi. Spre deosebire de o poliță clasică, în care sunt specificate riscurile acoperite, o poliță ”toate riscurile” le specifică doar pe cele excluse, restul riscurilor fiind acoperite.
Dintre cele mai comune riscuri excluse din polițele de tip ”toate riscurile”, menționăm: cutremurul, războiul, exproprieri, degradare, infestări, poluare, eveniment nuclear, depreciere financiară etc.

Soluția

Având în vedere identificarea acestei nevoi pentru o asigurare completă și complexă, pentru care respondenții din studiul menționat mai sus au declarat că ar fi chiar dispuși să plătească mai mult decât pentru un produs obișnuit, Gothaer Asigurări Reasigurări a decis să își reconfigureze oferta de asigurare de locuință, completând-o și cu o clauză de tipul ”toate riscurile”.

În funcție de interesul asigurat, Gothaer oferă mai multe pachete de asigurare în cadrul produsului de asigurare facultativă a locuinței CASA MEA: GoCONFORT, GoPROTECT și, din 2 decembrie a.c., SuperCASA – o asigurare de tip ”toate riscurile” sau riscuri nenumite care este acum și cea mai acoperitoare asigurare din portofoliul de asigurări de locuință al Gothaer. Aceasta protejează asiguratul de un număr mai mare de riscuri nenumite (pentru mai multe detalii, poate fi accesat documentul de informare privind produsul de asigurare – PID, disponibil aici).

Asigurarea SuperCASA oferă protecție locuinței împotriva riscurilor de tip:

  • Accidente sau evenimente imprevizibile care pot afecta locuința și/sau bunurile din aceasta;
  • Furtul a diverse componente ale locuinței – chiar dacă nu a fost implicată efracția sau tâlhăria;
  • Daunele produse pereților exteriori sau gardurilor de lozinci sau lipirea de afișe;
  • Daunele produse mobilerului, textilelor, echipamentelor electronice și electrocasnice, articolelor sportive, de camping etc.

”Am dezvoltat produsul SuperCASA având în vedere faptul că oamenii caută soluții acoperitoare pentru asigurarea de locuință, fără a pierde timp prețios selectând diverse riscuri și făcând scenarii. Pentru cei care vor o acoperire de tip ”toate riscurile” pentru locuința și bunurile lor, SuperCASA este acum opțiunea ideală”, declară Cosmin ANGHELUȚĂ, Director General Adjunct și Director Executiv Vânzări al Gothaer Asigurări Reasigurări.

Noul produs de asigurare a locuinței de la Gothaer este accesibil atât prin rețeaua proprie de vânzări a companiei prin intermediul sediilor asigurătorului din București și din alte mari orașe din țară, prin partenerii săi comerciali (brokeri și agenți), precum și online, pe www.allianztiriacunit.ro.

***

Persoană de contact: Oana Radu (E: [email protected]; T: 0755.015.510)

Despre Gothaer Asigurări Reasigurări

Gothaer Asigurări Reasigurări îşi propune să fie prima opţiune a clienţilor săi, având standarde înalte în ceea ce priveşte calitatea produselor şi serviciilor oferite şi bazându-se totodată pe experienţa vastă şi pe sprijinul Grupului Gothaer. Gothaer este un asigurător în plină dezvoltare, cu peste 200 de angajaţi şi un volum de prime brute subscrise de peste 154 mil. Lei în 2018. Produsele Gothaer sunt accesibile prin intermediul sediilor din Bucureşti şi din alte oraşe mari din România, prin intermediul partenerilor săi comerciali, precum şi online, pe www.allianztiriacunit.ro.