Asigurările de la Gothaer sunt disponibile şi în rate fără dobândă, prin cardurile băncilor partenere

  • Gothaer Asigurări Reasigurări oferă acum clienţilor săi posibilitatea plăţii în 12 rate fără dobândă, prin cardurile de credit ale băncilor partenere;
  • Oferta se adresează clienţilor persoane fizice, care încheie poliţe de asigurare direct în sediile Gothaer sau pe platforma de vânzare online – www.allianztiriacunit.ro.

 Începând cu 1 septembrie, produsele de asigurare Gothaer Asigurări Reasigurări destinate persoanelor fizice pot fi cumpărate în rate fără dobândă, în urma parteneriatelor dezvoltate de asigurător împreună cu Garanti Bank şi Credit Europe Bank.

Astfel, posesorii de carduri de credit („Bonus Card”, primul card de credit multi-brand cu cip din România, de la Garanti Bank şi „CardAvantaj” de la Credit Europe Bank) îşi pot achiziţiona produse de asigurare direct din sediile Gothaer Asigurări Reasigurări sau online, de pe www.allianztiriacunit.ro, beneficiind de plata poliţei în rate, fără dobândă. Clienţii pot opta pentru plata în 3, 6, 9 sau chiar 12 rate pentru orice asigurare cumpărată de la Gothaer în perioada campaniei. Oferta este valabilă până la sfârşitul anului 2014.

„Ne dorim să fim aproape de clienţii noştri şi venim în întâmpinarea acestora nu doar prin calitatea produselor pe care le oferim, ci şi prin accesibilitatea acestora. Din această perspectivă, suntem în măsură să le oferim clienţilor noştri direcţi, care îşi doresc eşalonarea primelor de asigurare într-un număr mai mare de rate, în funcţie de nevoile individuale, posibilitatea de a-şi achiziţiona poliţele de asigurare în până la 12 rate lunare, la acelaşi cost anual şi fără alte cheltuieli suplimentare.

Clienţii noştri sunt diferiţi, cu nevoi şi dorinţe individuale. Prin această facilitate oferită le arătăm că le suntem alături, adaptându-ne la nevoile fiecăruia dintre ei”, a declarat Anca Băbăneaţă, CEO al Gothaer Asigurări Reasigurări.

Oferta de produse dedicate clienţilor persoane fizice include asigurări facultative de locuinţă, asigurări CASCO, asigurări medicale pentru călătorii în străinătate, asigurări de răspundere civilă şi nu numai. Pentru oferta completă de asigurări disponibile, precum şi pentru detalii despre parteneriatele încheiate, accesaţi www.allianztiriacunit.ro.

Facilitatea de plată în rate fără dobândă este disponibilă la achiziţionarea online sau în sediile Gothaer Asigurări Reasigurări a produselor de asigurare destinate persoanelor fizice.

Persoană de contact:

Oana Radu

PR Coordinator

0755.015.510

[email protected]

Despre Gothaer Asigurări Reasigurări

Gothaer Asigurări Reasigurări îşi propune să fie prima opţiune a clienţilor săi, având standarde înalte în ceea ce priveşte calitatea produselor şi serviciilor oferite şi bazându-se totodată pe experienţa vastă şi pe sprijinul grupului Gothaer.

 Gothaer este un asigurător în plină dezvoltare, cu peste 180 de angajaţi şi un volum de prime brute subscrise de 66,72 milioane lei în 2013 şi un jucător important pe piaţa de asigurări din România.

Produsele Gothaer sunt accesibile prin intermediul sediilor din Bucureşti şi din alte oraşe mari din România, prin intermediul agenţilor şi brokerilor de asigurare autorizaţi, precum şi online, pe www.allianztiriacunit.ro.

Grupul Gothaer, una din cele mai importante societăţi mutuale din Germania, deţine 100% din pachetul de acţiuni al societăţii, susţinând astfel interesul său serios şi de lungă durată în România.