Asigurari de accidente pentru persoane

Accidentele se pot intampla oricand si oriunde. Cele mai multe accidente sunt minore, dar altele pot fi mai grave. Intr-o clipa viata ta ar putea fi schimbata pentru totdeauna.

Aluneci pe gheata, te accidentezi in gospodarie, intr-o drumetie pe munte sau te ranesti la locul de munca, in timpul unui incendiu aparut in locuinta ta ori intr-un accident rutier – toate acestea sunt doar cateva exemple dintre cele mai comune. Te-ai gandit cum tu si familia ta ati fi afectati financiar daca tu sau oricare din membrii familiei ar suferi un accident si in consecinta, ar trebui sa plateasca diverse cheltuieli cu interventii chirurgicale, de spitalizare si tratament sau, mai grav, ar suferi o invaliditate permanenta si nu ati mai putea desfasura activitatile curente?

Gandeste-te ce ar insemna lipsa unei asigurari de calitate pentru accidente in aceste momente in care numai la bani, acte sau la orice alte detalii financiare nu te poti gandi. Tot ce iti doresti este sa solutionezi problema pe care o ai in acel moment, cat mai simplu si mai rapid, iar asigurarea de accidente a persoanelor de la Allianz-Tiriac Unit face exact acest lucru. Iti ofera sansa rapida si simpla de a nu te mai gandi la orice tine de partea financiara si sa te concentrezi mai multe pe vindecare sau recuperarea de dupa respectivul accident.

Care sunt avantajele asigurarii de accidente a persoanelor de la Allianz-Tririac Unit?

  • Aceasta asigurare este mult mai ieftina decat o asigurarea de viata si nu implica un contract pe termen lung (asigurarea de accidente se incheie de regula pentru 1 an, dar si pentru perioade mai scurte);
  • Ai la dispozitie multiple planuri de acoperire adecvate nevoii tale de protectie si bugetului tau;
  • Nu trebuie sa efectuezi analize medicale;
  • Te poti asigura doar pentru riscurile de baza – invaliditate permanenta si deces – sau poti opta pentru o serie de acoperiri suplimentare, precum indemnizatie zilnica de spitalizare, cheltuieli efectuate in cazul interventiilor chirurgicale, fracturilor, arsurilor;
  • Ai limite separate de indemnizare pentru riscurile de baza (invaliditate permanenta si deces) sau limita unica (combinat pentru invaliditate permanenta si deces).

Cu siguranta te gandesti ca un astfel de accident sau eveniment nefericit nu poate fi prevazut. Pur si simplu, oricare ar fi atentia celor care se gandesc ca un astfel de accident li se intampla doar celor neatenti, unele lucruri se intampla de la sine, de multe ori fara sa fie vina celui accidentat. De aceea, din punct de vedere financiar, intr-o astfel de situatie, este mult mai util ai o asigurare pentru accidente persoane, care sa te sustina nu doar financiar, ci si moral, prin faptul ca nu esti intr-o situatie fara iesire.
Allianz-Tiriac Unit ofera clientilor sai exact acest tip de confort financiar, tocmai prin incheierea unei asigurari in caz de accident. Astfel, toti clientii nostri pot fi linistiti ca in cazul in care lor sau membrilor familiei li se intampla un astfel de eveniment nefericit, vor putea trece mai usor peste acest impediment, avand o astfel de asigurare incheiata la Allianz-Tiriac Unit!

Afla mai multe informatii importante despre aceasta polita in documentul de informare privind produsul de asigurare (PID).

Cere o oferta