Asigurare Calatorie | Medicala – Online

Calatoriile tale devin si mai placute atunci cand stii ca esti in siguranta.

Asigurarea medicala pentru calatorii in strainatate GoTRAVEL de la Allianz-Tiriac Unit, este creata special pentru tine, pentru a te proteja pe durata calatoriilor efectuate in strainatate (Europa si Turcia sau oriunde in lume, inclusiv SUA si Canada), indiferent ca mergi la shopping, esti turist sau calatoresti in interes de afaceri.

Asigurare de calatorie – Iata cateva dintre avantajele Asigurarii GoTRAVEL:

 • Poti opta pentru acoperiri suplimentare importante: 
  • ExtraTRAVEL sau asigurarea STORNO – te protejeaza in cazul anularii plecarii in calatorie inclusiv daca anulezi biletul de avion din motive care nu tin de tine. Poti opta pentru aceasta acoperire daca ai achitat partial sau integral pachetul de servicii turistice la momentul emiterii GoTRAVEL.
  • Asigurarea bagajelor de calatorie – te protejeaza in cazul pierderii/furtului bagajelor tale, ori daca acestea ajung la tine cu o intarziere mai mare de 6 ore din vina transportatorului.
  • Asigurarea sporturilor de agrement – te protejeaza in cazul practicarii in timpul calatoriei a activitatilor sportive recreationale cu grad mediu de risc (ski, snorkelling, snowboard, tenis, volei, etc.)
  • Asigurarea Bunurilor din CASA – te protejeaza (pe perioada calatoriei tale in strainatate) in cazul in care la adresa de domiciliu au loc evenimente, ce pot afecta bunurile tale, cum ar fi: incendiu, trasnet, explozie, scurgeri accidentale de apa sau chiar furt prin efractie.
 • Iti poti prelungi valabilitatea politei de asigurare cand esti deja in strainatate, cu conditia sa o faci cu 5 zile inainte de expirarea politei precedente si sa nu te afli deja in cursul unui tratament medical administrat;
 • Ai incluse in acoperire si activitati sportive recreationale, cu grad redus de risc (ciclism turistic, excursii montane, inot, golf, jogging, patinaj etc.);
 • In plus, sunt acoperite costurile si cheltuielile medicale ca urmare a unor acte de terorism, greve, revolte sau tulburari civile;
 • Poti emite si plati online aceasta asigurare

Alege Asigurarea medicala pentru calatorii in strainatate GoTRAVEL de la Allianz-Tiriac Unit si beneficiezi automat si de acoperire pentru asistenta medicala de urgenta si/ sau repatriere medicala, care rezulta din infectarea cu Coronavirus (COVID-19), sindromul respirator acut sever Coronavirus 2 (SARS-CoV-2), sau oricare mutatie sau variatie a acestuia. Aceasta acoperire este disponibila pentru calatoriile in strainatate si doar daca scopul calatoriei este turism, business sau studii. Pentru alte detalii suplimentare despre aceasta acoperire (termeni si conditii de aplicare) contacteaza Serviciul Clienti Allianz-Tiriac Unit (021.2.000.000) sau partenerii nostri comerciali.

Afla mai multe informatii importante despre aceasta polita in documentul de informare privind produsul de asigurare GoTRAVEL (PID).

Afla mai multe informatii importante despre aceasta polita in documentul de informare privind produsul de asigurare ExtraTRAVEL (PID).

Cumpara Online