Asigurarea de Raspundere Civila fata de terti

Fiecare afacere are nevoie de acoperirea raspunderii civile, adaptata riscurilor specifice activitatii. Chiar si atunci cand o companie functioneaza perfect, este posibil sa se produca un accident. Cu o asigurare de raspundere civila adecvata, poti sa-ti derulezi afacerea linistit, pentru ca pagubele pe care le-ai putea produce accidental tertelor persoane vor fi despagubite.

Aceasta asigurare acopera raspunderea civila a companiei tale, in calitate de Asigurat, decurgand din activitatea desfasurata, pentru prejudiciile produse din culpa ta sau a prepusilor tai (angajati, ucenici, orice alte persoane pentru care esti responsabil), unor terte persoane, respectiv: vatamari corporale (orice vatamare fizica suferita de catre o terta persoana) incapacitate temporara de munca, invaliditate permanenta, deces – si/sau pagube la bunuri (avarirea/distrugerea unui bun apartinand unei terte persoane);

Esti acoperit si pentru raspunderea pentru prejudiciile pe care le-ar putea suferi vizitatorii la sediul in care iti desfasori activitatea (de exemplu sediul de birouri).

Allianz-Tiriac Unit iti ofera urmatoarele despagubiri:

Afla mai multe informatii importante despre aceasta polita in documentul de informare privind produsul de asigurare (PID).

Iti punem la dispozitie urmatoarele tipuri de asigurari:

>> Asigurarea de raspundere civila a proprietarului fata de chirias 

>> Asigurarea de raspundere civila a chiriasului fata de proprietar

>> Asigurarea de raspundere civila decurgand din activitatea de organizare evenimente

>> Asigurarea de raspundere civila a operatorilor economici de turism si alimentatie publica

Cere o oferta

Vezi si
Asigurarea CASCO Masina Mea Asigurare facultativa locuinta CASA MEA Asigurare afacere Asigurare calatorie Asigurare de raspundere civila GoResponsible