Asigurare facultativa locuinta CASA MEA

asigurare facultativa locuinta, polita de asigurare facultativa a locuintei, allianztiriacunit.ro

Pentru ca riscurile la care este expusa locuinta ta sunt variate… noi ne-am gandit la aproape toate, ca tu sa poti alege asigurarea care ti se potriveste.

Fie ca vorbim despre fenomene atmosferice sau despre evenimente neprevazute care iti pot afecta locuinta si bunurile din aceasta, daca alegi polita facultativa a locuintei de la Allianz-Tiriac Unit esti mai asigurat decat crezi. In plus, poti beneficia si de raspunderea civila fata de terti in legatura cu pagubele provocate acestora.

Asigurare facultativa locuinta – Riscuri acoperite

este un produs modular, special creat pentru a raspunde nevoilor tale specifice de asigurare, oferindu-ti posibilitatea de a alege pachete cu diverse acoperiri, asa cum sunt descrise mai jos:

Pachete de Asigurare
Go Confort Go Protect Supercasa
1. Riscuri asigurate – Asigurarea locuintei si a Bunurilor din Locuinta:
FLEXA(incendiu, trasnet, explozie, caderi de corpuri)
Costuri/Cheltuieli (pagubele produse de autoritati locuintei si/sau bunurilor asigurate ca urmare a masurilor de salvare, cheltuielile de prevenire si limitare a daunelor, cu interventia pompierilor pentru stingerea incendiului, curatarea locului unde s-a produs evenimentul asigurat, efectuarea expertizei daunei etc.)
Cutremur, inundatie, alunecari de teren
Grindina, fenomene atmosferice (furtuna, vijelie, uragan, tornada, ploaie torentiala, greutatea stratului de zapada sau de gheata, avalansa de zapada)
Apa de conducta (scurgeri accidentale de apa)
Vandalism, greve, revolte, tulburari civile, distrugeri provocate de animale salbatice, boom sonic, lovirea locuintei asigurate de catre vehicule
Furt prin efractie sau prin acte de talharie a bunurilor din locuinta
Costuri/Cheltuieli pentru inchirierea unui spatiu de locuit in perioada in care locuinta asigurata este improprie locuirii ca urmare a producerii unui eveniment asigurat din riscurile asigurate
Costuri/Cheltuieli pentru inlocuirea cheilor si/sau a sistemului de inchidere aferent usilor exterioare de acces in locuinta (usa de la intrare, poarta in cazul vilelor/caselor), in cazului furtului sau pierderii acestora
Costuri/Cheltuieli pentru daunele produse peretilor exteriori ai locuintei sau gardurilor de lozinci sau inscrisuri precum si acelor produse prin lipirea afiselor, reclamelor sau anunturilor
Acoperiri Optionale (cu plata unei prime suplimentare):
Asigurarea bunurilor casabile pentru riscurile specifice, a centralei termice pentru avarii accidentale si aparaturii electrocasnice si electronice pentru fenomene electrice.
*limita unica combinata pentru toate acoperirile
Asigurarea riscurilor nenumite (acoperire de tip „toate riscurile”)
2. Asigurarea de Raspundere Civila a Familiei
3. Asigurarea de Accidente a Persoanelor – beneficiezi de protectie in cazul accidentelor suferite de tine si/sau membrii familiei tale la locatia asigurata.

 • Pachetul GoCONFORT: in limita a 500 EUR/persoana in caz de invaliditate permananta si 250 EUR/persoana in caz de deces, limita maxima de despagubire 1250 EUR in cazul producerii unuui eveniment colectiv;
 • Pachetele GoPROTECT si SuperCASA: in limita a 1000 EUR/persoana in caz de invaliditate permanenta si 500 EUR/persoana in caz de deces, limita maxima de despagubire 2500 EUR in cazul producerii unui eveniment colectiv.

 

Daca vrei sa fii complet asigurat, iti recomandam sa alegi Pachetul SuperCASA!

Pachetul SuperCASA este cel mai complet si cuprinzator pachet pe care ti-l putem oferi pentru a-ti proteja locuinta. Pachetul SuperCASA cuprinde o clauza speciala de asigurare de tip „Toate riscurile nenumite” prin care iti sunt despagubite, in limita unei sume prestabilite mentionate in polita, daunele care iti pot afecta bunurile, din orice cauza cu exceptia cauzelor excluse in mod specific.

Asigurare facultative locuinta CASA MEA – Alte avantaje:

 • Primesti acoperiri GRATUITE in functie de pachetul de asigurare ales:
  • Pachetul GoCONFORT: Raspunderea Civila a Familiei pe teritoriul Romaniei in limita a 1.000 EUR (echivalent moneda politei) pe eveniment si agregat, precum si bunurile din locuinta (Continutul) – in limita a 1.000 EUR (echivalent moneda politei);
  • Pachetele GoPROTECT si SuperCASA: Raspunderea Civila a Familiei pe teritoriul Romanieiin limita a 1.000 EUR (echivalent moneda politei) pe eveniment si agregat, precum si bunurilor din locuinta (Continutul) – in limita a 3.000 EUR (echivalent moneda politei).
 • Prin acoperirea GoASIST beneficiezi de asistenta tehnica de urgenta la domiciliu (24/24, 7/7) in cazul in care apar avarii la instalatia sanitara, electrica, geamuri si ferestre sau se blocheaza usile de acces in locuinta.
 • 5% reducere pentru plata primei de asigurare anticipat si integral;
 • Posiblitatea de plata, a primei de asigurare, in doua sau patru rate egale;
 • Multiple posibilitati de plata a primei de asigurare(fara comision): numerar, transfer bancar sau plata online cu cardul, in deplina siguranta aici
 • 15 zile perioada de gratie pentru plata ratelor de prima (in perioada de gratie polita de asigurare ramane in vigoare cu conditia ca rata de prima sa fie achitata in acest interval);
 • Asistenta si suport tuturor clientilor in caz de dauna prin Serviciul Clienti: 021.200.00.00;
 • Autoconstatarea online a daunelor, in cazul pagubelor mici, estimate sub valoarea de 2000 RON;
 • Posibilitatea acordarii unui avans din despagubire in caz de dauna.

Asigurarea locuintei CASA MEA de la Allianz-Tiriac Unit este o asigurare facultativa a locuintelor si nu constituie si nici nu inlocuieste Polita de asigurare obligatorie a locuintelor impotriva cutremurelor, alunecarilor de teren sau inundatiilor (PAD), reglementata in baza Legii nr. 260/2008, cu modificarile si completarile ulterioare. PAD reprezinta o polita de asigurare separata fata de polita facultativa, iar obligativitatea incheierii acesteia revine in exclusivitate Asiguratului.

Afla mai multe informatii importante despre aceasta polita in documentul de informare privind produsul de asigurare (PID).

Cumpara Online