Asigurarea facultativa a locuintei CASA MEA

Pentru ca riscurile la care este expusa locuinta ta sunt variate… noi ne-am gandit la aproape toate, ca tu sa poti alege asigurarea care ti se potriveste.

Fie ca vorbim despre fenomene atmosferice sau despre evenimente neprevazute care iti pot afecta locuinta si bunurile din aceasta, daca alegi polita facultativa a locuintei de la Allianz-Tiriac Unit esti mai asigurat decat crezi. In plus, poti beneficia si de raspunderea civila fata de terti in legatura cu pagubele provocate acestora.

Asigurarea facultativa a locuintei CASA MEA de la Allianz-Tiriac Unit

este un produs modular, special creat pentru a raspunde nevoilor tale specifice de asigurare, oferindu-ti posibilitatea de a alege pachete cu diverse acoperiri, asa cum sunt descrise mai jos:

 

Daca vrei sa fii complet asigurat, iti recomandam sa alegi Pachetul SuperCASA!

Pachetul SuperCASA este cel mai complet si cuprinzator pachet pe care ti-l putem oferi pentru a-ti proteja locuinta. Pachetul SuperCASA cuprinde o clauza speciala de asigurare de tip „Toate riscurile nenumite” prin care iti sunt despagubite, in limita unei sume prestabilite mentionate in polita, daunele care iti pot afecta bunurile, din orice cauza cu exceptia cauzelor excluse in mod specific.

Alte AVANTAJE ale asigurarii CASA MEA de la Allianz-Tiriac Unit:

 • Primesti acoperiri GRATUITE in functie de pachetul de asigurare ales:
  • Pachetul GoCONFORT: Raspunderea Civila a Familiei pe teritoriul Romaniei in limita a 1.000 EUR (echivalent moneda politei) pe eveniment si agregat, precum si bunurile din locuinta (Continutul) – in limita a 1.000 EUR (echivalent moneda politei);
  • Pachetele GoPROTECT si SuperCASA: Raspunderea Civila a Familiei pe teritoriul Romanieiin limita a 1.000 EUR (echivalent moneda politei) pe eveniment si agregat, precum si bunurilor din locuinta (Continutul) – in limita a 3.000 EUR (echivalent moneda politei).
 • Prin acoperirea GoASIST beneficiezi de asistenta tehnica de urgenta la domiciliu (24/24, 7/7) in cazul in care apar avarii la instalatia sanitara, electrica, geamuri si ferestre sau se blocheaza usile de acces in locuinta.
 • 5% reducere pentru plata primei de asigurare anticipat si integral;
 • Posiblitatea de plata, a primei de asigurare, in doua sau patru rate egale;
 • Multiple posibilitati de plata a primei de asigurare(fara comision): numerar, transfer bancar sau plata online cu cardul, in deplina siguranta aici
 • 15 zile perioada de gratie pentru plata ratelor de prima (in perioada de gratie polita de asigurare ramane in vigoare cu conditia ca rata de prima sa fie achitata in acest interval);
 • Asistenta si suport tuturor clientilor in caz de dauna prin Serviciul Clienti: 021.200.00.00;
 • Autoconstatarea online a daunelor, in cazul pagubelor mici, estimate sub valoarea de 2000 RON;
 • Posibilitatea acordarii unui avans din despagubire in caz de dauna.

Asigurarea locuintei CASA MEA de la Allianz-Tiriac Unit este o asigurare facultativa a locuintelor si nu constituie si nici nu inlocuieste Polita de asigurare obligatorie a locuintelor impotriva cutremurelor, alunecarilor de teren sau inundatiilor (PAD), reglementata in baza Legii nr. 260/2008, cu modificarile si completarile ulterioare. PAD reprezinta o polita de asigurare separata fata de polita facultativa, iar obligativitatea incheierii acesteia revine in exclusivitate Asiguratului.

Afla mai multe informatii importante despre aceasta polita in documentul de informare privind produsul de asigurare (PID).

Cumpara Online