Asigurare Utilaje, Echipamente si Instalatii de santier

Greul lucrarilor pe un santier este executat de catre instalatii, echipamente si utilaje de santier. De la excavatii si nivelarea pamantului, la ridicarea diferitelor materiale pentru punerea lor in opera etc. – totul este asigurat de catre masini. Dar ce se intampla cand echipamentele sufera accidente si rezulta pagube materiale?

Asigurarea “Toate riscurile” a Instalatiilor, echipamentelor si utilajelor de santier este cea mai eficienta metoda de a-ti proteja investitia.

Poti asigura: buldoexcavatoare, excavatoare, macarale, nacele, compresoare, cilidrii compactori etc. indiferent ca esti proprietarul sau le ai doar in chirie sau leasing.

Esti acoperit pentru orice pierde/paguba materiala survenita brusc si neprevazut la utilajele de constructii.

Polita acopera instalatiile, echipamentele si utilajele de constructii precum si orice alte bunuri asimilabile acestora. aflate pe santierul de constructii sau pe timpul transportului dinspre/catre santier, atat in timpul functionarii/ exploatarii sau aflate in repaus, precum si in timp ce acestea se afla in stare demontata, in scopul intretinerii sau efectuarii reviziilor/reparatiilor capitale ori in cursul mutarii in alt loc (in perimetrul locatiei specificate) sau a remontarii ulterioare (la aceeasi locatie),

Exemple de Riscuri acoperite – Asigurare Utilaje, Echipamente si Instalatii de santier:

  • operarea incorecta sau neglijenta;
  • catastrofele naturale (furtuna, grindina, inundatii, cutremur, alunecari de teren etc.);
  • incendiu, explozii;
  • furt prin efractie/acte de talharie, vandalism;
  • coliziuni etc.

In functie de specificul activitatii tale si de nevoia ta de asigurare, poti extinde acoperirea in baza unor Clauze speciale, spre exemplu: pentru riscurile greve, revolte si tulburari civile, pentru acoperirea cheltuielilor suplimentare privind lucrul in afara programului, pe timp de noapte, in timpul sarbatorilor legale, transportul rapid (extindere pentru transport aerian), asigurare pe durata tranzitului de tip CASCO sau CARGO, acoperirea instalatiilor care lucreaza in subteran etc.

Afla mai multe informatii importante despre aceasta polita in documentul de informare privind produsul de asigurare (PID).