Asigurare calatorie

Asigurari de calatorie de la Allianz Tiriac Unit

Calatoriile tale devin si mai placute atunci cand stii ca esti in siguranta cu Asigurarea medicala de la Allianz-Tiriac Unit pentru calatorii in strainatate.

Indiferent ca mergi la shopping, esti turist sau calatoresti in interes de afaceri, iti punem la dispozitie o asigurare de calatorie care sa te scape de cheltuielile medicale suplimentare, atunci cand, de fapt, ar trebui sa te bucuri pe deplin de calatoria ta in strainatate.

Alege asigurarea care ti se potriveste si bucura-te pe deplin de o calatorie asigurata!

Asigurari de calatorie online – GoTRAVEL si MyTRAVELS

 

 

Acopera costurile si cheltuielile medicale produse in timpul calatoriei, inclusiv transportul medical de urgenta si cheltuielile de repatriere in cazul decesului persoanei asigurate.

De ce sa alegi GoTRAVEL

Asigurarea medicala pentru calatorii in strainatate

Pentru ca ai nevoie de o asigurare complexa de calatorie la care poti adauga si alte acoperiri suplimentare care conteaza cu adevarat pentru tine:

  • Asigurarea bagajelor de calatorie – te protejeaza in cazul pierderii/furtului bagajelor tale, ori daca acestea ajung la tine cu o intarziere mai mare de 6 ore din vina transportatorului.
  • Asigurarea sporturilor de agrement – te protejeaza in cazul practicarii in timpul calatoriei a activitatilor sportive recreationale cu grad mediu de risc (ski, snorkelling, snowboard, tenis, volei, etc.)
  • ExtraTRAVEL sau asigurarea STORNO – te protejeaza in cazul anularii plecarii in calatorie inclusiv daca anulezi biletul de avion din motive care nu tin de tine. Poti opta pentru aceasta acoperire daca ai achitat partial sau integral pachetul de servicii turistice la momentul emiterii asigurarii GoTRAVEL.
  • Asigurarea Bunurile din CASA – te protejeaza (pe perioada calatoriei tale in strainatate) in cazul in care la adresa de domiciliu au loc evenimente, ce pot afecta bunurile tale, cum ar fi: incendiu, trasnet, explozie, scurgeri accidentale de apa sau chiar furt prin efractie.

 

Acopera un numar nelimitat de calatorii pe parcursul unui an, cu conditia ca durata unei calatorii sa se incadreze in maximum 45 de zile.

De ce sa alegi MyTRAVELS

Asigurarea medicala pentru calatorii in strainatate

Beneficiezi de o asigurare individuala care acopera un numar nelimitat de calatorii, optand intre Europa si Turcia sau intreaga lume, pe parcursul unui an, la un pret avantajos si fara avizare inaintea plecarilor in strainatate. Durata unei calatorii trebuie sa se incadreze in maximum 45 de zile si suma asigurata va fi de 30.000 euro indiferent de destinatie.

asigurare calatorie, asigurari calatorie, allianztiriacunit.ro