Calcul Asigurare Locuinta ✔️ allianztiriacunit.ro – Asigurari Online

O locuinta este una dintre cele mai de pret posesii pe care le poate avea cineva, deoarece un astfel de bun imobiliar a ajuns sa fie echivalent cu siguranta. Altfel, de ce ar mai fi investite sume atat de mari pentru astfel de bunuri, daca nu ar avea o mare insemnatate in viata proprietarilor care le detin? Cu toate acestea, cei care achizitioneaza o locuinta nu realizeaza faptul ca desi aceastseste atat de pretioasa si poate suferi pagube materiale sau poate fi chiar distrusa, in mod iremediabil. De ce? Din cauza oricaror posible dezastre naturale sau neglijente umane, care pot duce la incendii, inundatii, explozii si alte evenimente neplacute care pot afecta partial sau total locuinta. Desigur, unele dintre aceste evenimente sunt mai probabile decat altele, si pentru acest lucru exista mai multe tipuri de asigurari, printre care si asigurarea obligatorie a locuintei (PAD), precum si alte tipuri de asigurari facultative pentru locuinta in functie de nevoia de acoperire a fiecarui client.

De aceea, am creat diverse pachete de asigurari cu acoperiri diferite. In plus, la Gothaer, dorim sa le oferim clientilor nostri, in afara de clauzele care fac obiectul politei de asigurare si o modalitate prin care sa poata viziona in timp real la ce preturi de asigurare a locuintei sa se astepte.

Cum sa folosesti calculatorul pentru asigurarea locuintei de pe platforma online Gothaer?

Nu trebuie decat sa urmezi niste pasi foarte simpli, prin care se asigura, practic, fiecare aspect al politei de asigurare pentru casa ta. Pentru o calculare cat mai precisa a primei de asigurare pentru o astfel de polita de la Gothaer, trebuie sa completezi in formularul online cu urmatoarele detalii:
• Adresa locuintei asigurate de Gothaer, adica adresa completa a imobilului pe care doresti sa il asiguri, precum si toate informatiile aferente, precum judetul, orasul, codul postal unde se afla acesta
• Informatii despre data de inceput a politei de asigurare a locuintei, detalii despre constuctie, despre anexe si despre moneda oficiala a politei

In functie de optinea ta de asigurare, alegi pachetul care ti se potriveste GoCONFORT, GoPROTECT sau SuperCASA si mergi mai departe cu plata politei.
Pentru a-ti calcula oferta de pret urmeaza pasii solicitati in formularul online, completeaza corect datele tale cu informatiile solicitate si te asiguram ca vei descoperi un produs de asigurare competitiv!