Asigurare de raspundere civila GoResponsible

asigurare de raspundere civila, asigurare raspundere civila, allianztiriacunit.ro
Intotdeauna vei fi responsabil pentru actiunile tale, ale copiilor tai sau ale animalului tau de companie. Pentru ca nu poti controla tot ce se intampla in jurul tau, dar vrei sa uiti de griji, alege GoRESPONSIBLE – Asigurarea TA de Raspundere Civila Privata.

Asigurare de raspundere civila – Cui se adreseaza?

GoRESPONSIBLE – Asigurarea TA de Raspundere Civila Privata de la Allianz-Tiriac Unit ofera acoperire pentru tine (cel care incheie contractul de asigurare), pentru familia ta (sot/sotie, copii), dar si pentru persoanele care presteaza servicii la resedinta ta – bona, sofer, gradinar, instalator, etc., deoarece oricare dintre acestia este expus la riscul de a produce pagube de care poti sa fii direct raspunzator.

Asigurare de raspundere civila – De ce ai nevoie de GoRESPONSIBLE?

GoRESPONSIBLE – Asigurarea TA de Raspundere Civila Privata acopera daunele produse in urma unor evenimente la care probabil nici nu te-ai gandit cat de mult te pot afecta, decat dupa ce s-au produs. Iata cateva situatii:

  • Dorel face lucrari de amenajare apartamentului in care locuiesti, dar din exces de zel distruge apartamentul vecinului;
  • Copilul tau doboara din greseala farfuriile expuse pe raftul unui magazin;
  • In timp ce mergi cu bicicleta, intri din greseala intr-un stand cu flori, sau mai grav, accidentezi pe cineva;
  • Cainele tau scapa din curte si alearga direct in mijlocul strazii, iar un sofer este nevoit sa-l evite si intra cu masina in gardul vecinului;
  • Locuiesti intr-un apartament inchiriat, ai uitat apa deschisa si l-ai inundat pe vecinul de mai jos;
  • Bona copilului tau a uitat mancarea pe foc si urmare a incendiului produs a adus daune si vecinilor tai…

       iar exemplele pot continua…

Acoperiri importante 

GoRESPONSIBLE – Asigurarea TA de Raspundere Civila Privata de la Allianz-Tiriac Unit este complexa si customizabila (in functie de nevoile pe care le ai si circumstantele in care te regasesti, poti alege intocmai acoperirile de care ai nevoie), pentru ca poate acoperi cat mai multe si mai diverse situatii in care te poti afla si de care esti direct responsabil, toate la un pret competitiv.

Poti opta pentru diverse clauze, cum ar fi:

virgula-allianz-tiriac-unit

Acoperirea pentru animalele de companie

Un animal de companie implica multa responsabilitate – si fata de cresterea si dezvoltarea animalului, dar si fata de faptele acestuia. De aceea, o astfel de asigurare poate acoperi daunele produse de animalul tau de companie (de ex. daca acesta musca o persoana care iti solicita compensatii financiare, daca distruge un bun care nu este proprietatea ta, etc.).

virgula-allianz-tiriac-unit

Acoperirea pentru pagubele pe care le poti provoca in calitate de biciclist. 

Indiferent cat de experimentat sau de precaut esti in calitate de biciclist, tot exista sanse sa zgarii o masina cand treci pe langa ea sau, mai rau, sa accidentezi pe cineva atunci cand pedalezi. Pentru astfel de cazuri, asigurarea de la Allianz-Tiriac Unit te acopera.

virgula-allianz-tiriac-unit

Raspunderea chiriasului fata de proprietar sau a proprietarului fata de chirias.

Fie că locuiesti in chirie sau ai inchiriat apartamentul tau, esti direct responsabil in cazul unui eveniment neprevazut provocat vecinilor tai (inundatie, incendiu, etc.) si poti ajunge in situatii in care sa fie nevoie sa acoperi costuri semnificative de reparatii, pe care probabil nici nu le-ai preconizat.

virgula-allianz-tiriac-unit

Raspunderea pentru lucrarile de constructii / montaj efectuate la domiciliul asiguratului.

Renovarea locuintei poate fi o reala bataie de cap. Pe langa deranjul, efortul si costurile implicate, trebuie sa tii cont de riscurile la care locuinta si bunurile vecinilor tai sunt expuse in timpul lucrarilor de renovare, aceasta asigurare acoperind pagubele provocate acestora in timpul realizarii acestor lucrari.

In plus, in acoperirea de baza a acestei asigurari, intra GRATUIT si acoperirea familiei tale in calitate de asigurat pe teritoriul Europei, intr-o limita de 10% din suma asigurata a politei.

Acestea sunt doar cateva dintre acoperirile pe care ti le punem la dispozitie prin aceasta polita de asigurare.

ATENTIE! Acest produs NU este o asigurare RCA (Raspundere Civila Auto)!

Afla mai multe si despre clauza pentru biciclisti din cadrul Asigurarii GoRESPONSIBLE de la Allianz-Tiriac Unit aici.

Afla mai multe informatii importante despre aceasta polita in documentul de informare privind produsul de asigurare (PID).

Cumpara Online