Calculator CASCO online

La Gothaer, o polita CASCO este un produs de asigurare complex, care acopera riscuri alese in functie de caracteristicile tehnice ale autovehiculului si de comportamentul tau de utilizare al acestuia. De aceea am adoptat o gandire modulara atunci cand ne-am gandit care sunt riscurile la care esti expus, implicit acoperile de care ai nevoie..
Foloseste CALCULATORUL pentru asigurarea CASCO de la Gothaer si poti obtine online polita de asigurare de care ai nevoie, numai prin introducerea catorva date specifice atat masinii, cat si preferintelor tale pentru acoperirea CASCO. Calculatorul pentru asigurarea CASCO ce se poate accesa mai jos iti va solicita mai intai informatii importante cum ar fi: anul de fabricatie, producatorul si modelul autovehiculului, capacitatea cilindrica si asa mai departe.Astfel, in doar cativa pasi vei obtine o cotatie de pret pentru o asigurare CASCO ce poate acoperi:

  • Avarii partiale sau totale (ciocniri, derapari, rasturnari, actiunea apei de conducta, pagube produse de corpuri mobile din interiorul autovehicului, etc.)
  • Furt (total sau partial, a unor parti componente sau piese ale autovehiculului), furtul sau pierderea cheilor
  • Vandalism si pagube produse de animale salbatice (inclusiv actiunea rozatoarelor)
  • Avarie in locuri inundate in loc de act de vandalism, sau ambele
  • Acoperirea daunelor si pentru alti soferi decat persoana asigurata.

Cum sa folosesti calculatorul pentru asigurarea CASCO de pe platforma online Gothaer?

Calculatorul pentru asigurarea CASCO de la Gothaer iti ofera libertatea de a alege acoperirile importante pentru tine. Nu trebuie decat sa adaugai de informatiile pe care le regasesti pe talonul autovehiculului pentru care vrei sa faci asigurarea, dupa care poti sa selectezi riscurile de care ai nevoie. Pentru stabilirea pretului la asigurarea CASCO exista si optiunea prin care iti poti alege inclusiv nivelul de fransiza (suma fixa retinuta de asigurator in cazul unei daune). La Gothaer, fransiza este variabila, functie de care se modifica si prima de asigurare. Aceasta este stabilita initial pe polita de asigurare si se poate modifica pe toata perioada de valabilitate a politei tale de asigurare CASCO.
Stim ca pentru tine costul politei CASCO este deosebit de important, pentru a-ti planifica bugetul cu precizie si asa cum iti doresti.
Calculeaza online pretul asigurarii CASCO de la Gothaer si te asiguram ca ai la indemana informatiile necesare in scopul alegerii celei mai potrivite polite CASCO pentru autovehiculul tau!