Asigurare Angajati

Doresti ca angajatii tai sa beneficieze de siguranta in fata accidentelor care pot surveni oricand? Aceasta asigurare poate constitui un plus atractiv al pachetului de beneficii oferit angajatilor tai. In plus, iti oferim planuri de asigurare la preturi foarte avantajoase si cu acoperiri in functie de nevoile companiei tale.

Pot fi asigurati atat angajatii care isi desfasoara activitatea in cadrul companiei tale in momentul incheierii politei de asigurare, cat si cei care sunt angajati ulterior in timpul perioadei de asigurare.

Asigurarea de accidente a angajatilor acopera evenimentele care pot surveni in timpul indeplinirii atributiilor de serviciu, in timpul indeplinirii indatoririlor de serviciu, produse pe traseul normal al deplasarii angajatului de la domiciliu la locul de munca si invers, rezultate, spre exemplu, in urma:

  • lovirii, caderii, alunecarii, inteparii, taierii, ingerarii accidentale de substante toxice, asfixiere subita produsa de emanatii de gaze/vapori;
  • accidente ca urmare a circulatiei mijloacelor de transport;
  • accidente provocate de functionarea masinilor, aparatelor, utilajelor, uneltelor;
  • urmarile imediate ale efortului fizic excesiv si subit impus de forta majora;
  • consecintele insolatiei, efectele expunerii prelungite la caldura si frig;
  • atac din partea altei persoane, inclusiv daca atacul a avut loc prin folosirea armelor; atacul unui animal.

Avantajele asigurarii de accidente a angajatilor:

  • acest tip de asigurare este mult mai ieftina decat o asigurarea de viata si nu implica un contract pe termen lung (asigurarea de accidente se incheie de regula pentru 1 an, dar si pentru perioade mai scurte);
  • ai la dispozitie multiple planuri de acoperire adecvate nevoii tale de protectie si bugetului tau;
  • te poti asigura doar pentru riscurile de baza – invaliditate permanenta si deces – sau poti opta pentru o serie de acoperiri suplimentare, precum indemnizatie zilnica de spitalizare, cheltuieli efectuate in cazul interventiilor chirurgicale, fracturilor, arsurilor;
  • ai limite separate de indemnizare pentru riscurile de baza (invaliditate permanenta si deces) sau limita unica (combinat pentru invaliditate permanenta si deces).

In plus, poti opta ca angajatii sa beneficieze de asigurare si in afara programului de lucru, 24 ore din 24, sau in alte tari, ori sa primeasca indemnizatie pentru incapacitate temporara de munca pentru maxim 180 zile pe an sau pentru cheltuieli medicale, interventii chirurgicale, fracturi, arsuri.

Poti alege sume asigurate separate pentru riscurile deces, respectiv invaliditate permanenta, dar si o suma asigurata unica combinata pentru ambele riscuri.

Afla mai multe informatii importante despre aceasta polita in documentul de informare privind produsul de asigurare (PID).