Gothaer merge mai departe, odată cu aprobarea noului CEO, prin implementarea planului său strategic pe termen mediu de 3 ani

Autoritatea de Supraveghere Financiară a anunțat, în data de 19 iunie 2019, aprobarea lui Leslie J. Breer ca CEO al Gothaer Asigurări Reasigurări. Noua echipă de management executiv a Gothaer – Leslie J. Breer, alături de Cosmin Angheluță (Director General Adjunct / Director Executiv Vânzări) – joacă un rol important în implementarea planului strategic pe termen mediu de 3 ani al companiei, aprobat deja, în martie 2019, de Consiliul Director.

Obiectivul principal este de a spori performanța generală a companiei, menținând același nivel ridicat al calității serviciilor. Echipa de conducere executivă a analizat deja și reașezat portofoliul dorit de companie pentru un model de afaceri mai sustenabil în următorii ani, prin aplicarea unor principii de subscriere atentă pentru anumite linii de business, combinate cu eficiența operațională în fiecare aspect al activității Gothaer.

“Cu o creștere totală de capital în valoare de 9.550.000 Euro în 2018, acționarii au consolidat rata de solvabilitate a companiei cu 129% la sfârșitul anului pentru a ajuta echipa locală a conducerii executive să transforme Gothaer România într-o companie mai sustenabilă și mai perfomantă în viitor.”, a declarat Dr. Christopher Lohmann, CEO Gothaer Allgemeine AG și Președinte al Consiliului de Administrație Gothaer Asigurări Reasigurări.

Orientarea către client și acordurile strategice cu partenerii săi comerciali (acesta fiind considerat principalul canal de distribuție și în perioada următoare) rămân fundația pe care compania va continua să construiască.

“Vrem ca Gothaer România să se dezvolte într-o manieră responsabilă și sustenabilă, în timp ce rămânem concentrați în a oferi în continuare cele mai bune servicii pentru clienții și partenerii noștri. Ne-am făcut un nume pe piața asigurărilor din România, prin plata corectă și la timp a daunelor și prin oferirea de produse și servicii personalizate și intenționăm să păstrăm aceeași direcție”, a adăugat și Leslie J. Breer.

***

Persoană de contact:
Oana Radu (PR Coordinator, E: [email protected]; T: 0755.015.510)

Despre Gothaer Asigurări Reasigurări
Gothaer Asigurări Reasigurări îşi propune să fie prima opţiune a clienţilor săi, având standarde înalte în ceea ce priveşte calitatea produselor şi serviciilor oferite şi bazându-se totodată pe experienţa vastă şi pe sprijinul Grupului Gothaer. Gothaer este un asigurător în plină dezvoltare, cu peste 200 de angajaţi şi un volum de prime brute subscrise de peste 154 mil. Lei în 2018. Produsele Gothaer sunt accesibile prin intermediul sediilor din Bucureşti şi din alte oraşe mari din România, prin intermediul partenerilor săi comerciali, precum şi online, pe www.allianztiriacunit.ro.