Formular de Avertizare/ Sesizari

sesizari web

La Allianz-Tiriac Unit Asigurari (denumită în continuare şi “Compania”), respectăm confidenţialitatea şi ne bazăm pe integritatea angajaţilor, precum şi a colaboratorilor noștri, astfel încât să putem oferi servicii de asigurare de calitate şi de încredere, pe termen lung.

De aceea, deschidem un canal de comunicare direct, creat special pentru angajaţii proprii, intermediarii în asigurări, service-urile partenere, furnizorii, clienții şi părţile interesate, care poate fi utilizat în vederea dezvăluirii într-un mod anonim şi sigur a urmatoarelor evenimente:

  • acte sau omisiuni – în legătură cu persoanele care acţionează în numele Allianz-Tiriac Unit Asigurari sau au rapoarte juridice cu Compania;
  • încălcarea sau solicitările de a încălca reglementările cu caracter obligatoriu universal legale;
  • încălcarea regulamentelor interne ale Allianz-Tiriac Unit Asigurari sau a standardelor introduse în Codul de conduită al Companiei.

Allianz-Tiriac Unit Asigurari garantează că orice persoană sau entitate juridică de bună-credință, care raportează nereguli prin acest formular, nu se va confrunta cu consecințe sau acțiuni negative din partea Companiei. Allianz-Tiriac Unit Asigurari asigură anonimatul total persoanei care sesizeaza aceste nereguli.

Allianz-Tiriac Unit Asigurari nu acceptă dezvăluiri făcute cu rea-credință, oportuniste și/ sau menite exclusiv de a face rău individual sau oricărei persoane prezentate în prezentul formular de avertizare. Prin Serviciul de Conformitate si Serviciul de Antifrauda de la Allianz-Tiriac Unit Asigurari, Compania va verifica circumstanțele dezvăluirilor într-o manieră imparțială și confidențială, prin efectuarea tuturor acțiunilor necesare care decurg din aceasta.

Fii vigilent! Informează-ne şi vom lua măsuri pentru a proteja Compania şi clienţii săi!

Mulţumim,
Echipa Allianz-Tiriac Unit Asigurari


    captcha