GoASIST – Asistenta Tehnica De Urgenta La Domiciliu

 

Clauza GoASIST te protejeaza in cazul aparitiei unor evenimente care pot pune in pericol locuinta sau siguranta familiei care locuieste la adresa pentru care s-a incheiat o polita de asigurare facultativa a locuintei de la Allianz-Tiriac Unit.

Prin aceasta clauza iti asiguram zilnic (24h/24h,7/7) accesul catre servicii tehnice de urgenta la domiciliu prestate de instalatori, electricieni, geamgii si lacatusi specializati pentru:

 • interventii la instalatiile sanitare;
 • interventii la instalatia electrica;
 • repararea geamurilor, ferestrelor si tamplariei exterioare aferente acestora;
 • debloacarea usilor de acces in locuinta

Bine de stiut:

 • Aceasta este o acoperire suplimentara, oferita GRATUIT celor care detin o polita CASA MEA sau CASA MEA PREMIUM de la Allianz-Tiriac Unit
 • Limita maxima de despagubire este mentionata expres in polita de asigurare si se stabileste pe eveniment si în total pe perioada asigurata, iar aceasta poate ajunge la pana la 120 euro/ eveniment, pentru maximum 3 evenimente pe care le vom despagubi anual. Aceasta limita acopera transportul, manopera si piesele necesare pentru reparatia de urgenta. In cazul in care cheltuielile depasesc limita de acoperire, acestea vor fi suportate de catre asigurat.
 • Ai fransiza ZERO!
 • In caz de dauna (eveniment asigurat) ne poti contacta oricand, la numarul de telefon 021.2000.000.

Descopera mai multe detalii despre asigurarea facultativa a locuintei CASA MEA sau CASA MEA Premium de la Allianz-Tiriac Unit si asigura-te online aici.

Atentie!
GoASIST -Asistenta tehnica de urgenta la domiciliu, pentru o perioada limitata de timp, nu va putea fi furnizata prin intermediul prestatorilor nostri directi.

Iti vom oferi in continuare contravaloarea acestei asistente tehnice de urgenta in cazul in care urgentele sunt rezolvate fie in regie proprie fie prin intermediul unor prestatori specializati la care veti apela.

In acest caz Allianz-Tiriac Unit va deconta: costul reparatiei, manopera si materialele de schimb in limita a maxim 120 euro (TVA inclus) la care se adauga costul deplasarii prestatorului de servicii.

In acest caz trebuie sa avizezi dauna in termen de cel mult 48 de ore de la producerea evenimentului asigurat:

 • sunand la 021.200.00.00 (de luni pana vineri intre orele 09.00 si 17.30) sau
 • completand online formularul pentru avizarea daunei sau
 • trimitand un e-mail la adresa [email protected]

Avizarea trebuie sa contina numarul politei de asigurare, data evenimentului si adresa locuintei asigurate, obiectul asigurat avariat, datele tale de contact, descrierea scurta a evenimentului si dupa caz, alte detalii.
Documentele necesare dosarului de dauna (facturi/chitante) si fotografiile daunei trebuie transmise pe e-mail la adresa: [email protected]

Dupa primirea fotografiilor si a documentelor necesare, Inspectorul Lichidator de la Allianz-Tiriac Unit iti va comunica valoarea estimativa a despagubirii.

Dosarul de dauna instrumentat va fi platit cu prioritate.