Autoconstatarea online

Autoconstatarea online pentru Locuinta si Bunuri

In cazul producerii unei daune la locuinta asigurata cu Allianz-Tiriac Unit, iti punem la dispozitie o solutie rapida a rezolvarii dosarului tau de dauna in cazul pagubelor mici, estimate sub valoarea de 2000 RON, fara a mai fi necesara deplasarea unui inspector de daune pentru constatare sau a ta, la sediul Allianz-Tiriac Unit pentru depunerea documentelor necesare deschiderii dosarului de dauna.
Astfel, iti recomandam ca pentru astfel de cazuri sa ne furnizezi online toate informatiile si documentele necesare (inclusiv fotografii ale daunelor reclamate) in vederea solutionarii cat mai rapide a dosarului tau de dauna.
Ce trebuie sa stii:

  • Avizezi dauna in termen de cel mult 48 de ore de la producerea evenimentului asigurat:
  • Avizarea trebuie sa contina numarul politei de asigurare, data evenimentului si adresa locuintei asigurate, locul unde se afla obiectul asigurat avariat, datele tale de contact, descrierea scurta a evenimentului si dupa caz, alte detalii suplimentare solicitate de catre specialistii Allianz-Tiriac Unit.
  • Odata cu avizarea daunei, un reprezentant Allianz-Tiriac Unit iti va comunica posibilitatea autoconstatarii pentru dosarul tau de dauna, dupa analizarea si validarea de catre inspectorul de daune a documentatiei depuse online (documentele necesare dosarului de dauna si fotografiile daunei trebuie transmise pe e-mail la adresa: [email protected]).
  • Dupa primirea fotografiilor si a documentelor necesare, Inspectorul Lichidator de la Allianz-Tiriac Unit iti va comunica valoarea estimativa a despagubirii.
  • Dosarul de dauna instrumentat prin autoconstatare, va fi platit cu prioritate (in maximum 48 ore).